Вогнетривка термотканина

Високотемпературні тканини та стрічки

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX–50

Теплоізоляційна склотканина IZOLTEX–50 з температурою використання 560 оС постійно та 700 оС короткостроково

Детальніше

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-90

Теплоізоляційна керамічна тканина марки IZOLTEX–90 з температура використання до +800°С постійно та 1100°С короткочасно

Детальніше

Теплоізоляційна тканина IZOLTEX-93

Теплоізоляційна тканина марки IZOLTEX–93 з температурою застосування +850 oС постійно , +1100 oС короткочасно

Детальніше

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-120

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-120 складається з пряжі муллітокремнеземистого волокна, армованого металевим дротом. Температура використання 1100 оС  постійно та +1250 oС короткочасно

Детальніше

Теплоізоляційна тканина IZOLTEX-123

Теплоізоляційна тканина марки IZOLTEX–123 c термообробкою та температурою застосування 1100 оС постійно і до +1250 oС короткочасно

Детальніше

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-121

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-121 складається з кремнеземного волокна, з вмістом SiO2 не менше ніж 96%. Негорюча, інертна до лужного та кислотного середовища, добре захищає від бризок металу. 
Температура використання до +1350 оС

Детальніше

Тканина теплоізоляційна IZOLTEX-50S

Силіконове покриття підвищує зносостійкість виробу, захищає від проколів та промокання. Тканини з таким покриттям повітря та водонепроникні, мають хорошу хімічну стійкість. Високотемпературний силікон може наноситися з одного або двох сторін.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX–50К

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX–50К складається із скловолокна типу «Е» у переплетенні з базальтовою ниткою. Для зручності монтажу, на стрічку нанесений клейкий шар. Температура застосування 560 оС. Колір білий.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX-50 GК

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX–50 GК складається з базальтової та скляної нитки. Для зручності монтажу на стрічку наноситься клейкий шар. Температура застосування до 700 оС. Колір чорний.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX-70

Теплоізоляційна стрічка марки IZOLTEX–70 складається з пряжі базальтового волокна. Виготовляється завширшки від 10 до 50 мм, завтовшки від 1 до 5 мм. Температура використання до +700 oС.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX-80

Теплоізоляційна стрічка марки IZOLTEX–80 складається з пряжі вуглецевого волокна. Виготовляється завширшки від 10 до 50 мм, завтовшки від 1 до 5 мм. Температура використання до +900 oС.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX-90

Теплоізоляційна стрічка марки IZOLTEX–90 складається з пряжі муллітокремнеземистого волокна, армованого склоровінгом. Виготовляється завширшки від 10 до 300 мм, завтовшки від 1 до 5 мм. Температура використання до +1100 oС.

Детальніше

Стрічка теплоізоляційна IZOLTEX-120

Теплоізоляційна стрічка марки IZOLTEX–120 складається з пряжі муллітокремнеземистого волокна, армованого металевим дротом. Виготовляється завширшки від 10 до 300 мм, завтовшки від 1 до 5 мм. Температура застосування до +1250 oС

Детальніше

Теплоізоляційні тканини та стрічки IZOLTEX

У сучасному світі промислових технологій межі температур та енергій постійно розширюються, що спричиняє необхідність у розвитку та інноваціях у галузі теплоізоляційних матеріалів, здатних витримувати екстремально високі температури. Високотемпературні текстильні матеріали – важливий аспект у цій галузі. Ці матеріали відіграють важливу роль у різних видах промисловості від металургійної до авіакосмічної, де інноваційні технологічні процеси пов'язані з критично високими температурами.

         Високотемпературні тканини та стрічки IZOLTEX забезпечують безпечне керування технологічними процесами, ефективну та безпечну роботу обладнання в умовах високих температур та надійно захищають робочий персонал.

         На відміну від інших теплоізоляційних та вогнетривких матеріалів, таких як картони, плити, мати  та ін., тканини та стрічки IZOLTEX мають дуже гнучку, тонку та міцну структуру, що дозволяють використовувати їх у місцях, де застосування інших видів ізоляційних матеріалів утруднене або неможливе.

Основні властивості та переваги тканин IZOLTEX

Вогнестійкість – головна вимога до таких матеріалів. Тканини IZOLTEX складаються з неорганічних високотемпературних волокон, таких як скловолокно, базальтові, кремнеземні та керамічні волокна. Такі волокна не тільки не підтримують горіння, а й витримують відкритий вогонь. У кожного типу волокон своя стійкість до відкритого вогню, у своїх матеріалах ми використовуємо різні типи ниток чи його комбінацію.

Термостійкість – це здатність матеріалу зберігати свої властивості при дії високої температури протягом тривалого часу. Усі нитки, які ми використовуємо у своєму виробництві, мають різну термостійкість. У наших каталогах поняття «термостійкість» ми пов'язали з терміном «робоча температура» або «температура застосування». Мається на увазі максимальна температура, коли тканини та стрічки IZOLTEX можуть виконувати свої функції тривалий час.

Теплопровідність. Цей термін показує ефективність теплоізоляції, чим нижча теплопровідність, тим краще. Тканини IZOLTEX мають низьку теплопровідність, вони ефективно перешкоджають передачі тепла від однієї поверхні на іншу, зводячи до мінімуму втрату енергії, при цьому ефективно захищаючи робочий персонал та техніку від впливу екстремальних температур.

Довговічність. У важких виробничих умовах тканина IZOLTEX не просто справляється з високими температурами, а й витримує сильні механічні навантаження та хімічні впливи. Теплоізоляційні тканини та стрічки IZOLTEX, виготовлені з високою щільністю, та мають підвищену механічну міцність, гарантуючи довгий термін служби в найважчих умовах виробництва.

Екологічна безпека. Сучасні теплоізоляційні тканини та стрічки IZOLTEX прийшли на зміну азбесту та не містять інших шкідливих речовин, небезпечних для довкілля.

Якість тканин та стрічок IZOLTEX

Всі тканини та стрічки IZOLTEX виготовляються згідно з ТУ У 26.8-25301932-004:2005. Якість продукції неодноразово перевіряється на кожному етапі виробництва, починаючи від приймання сировини до відправки вже готової продукції Покупцю.

Галузі застосування теплоізоляційних тканин IZOLTEX

Аерокосмічна промисловість. Високотемпературні тканини ізолюють реактивні двигуни та інші вузли, що піддаються впливу високих температур, зберігаючи при цьому цілісність апарату та забезпечуючи безпеку пілотів та пасажирів.

Автомобілебудування. У даному секторі теплоізоляційні тканини та стрічки IZOLTEX використовуються у вихлопних системах, як ізоляція у кузовах гоночних автомобілів, а також як екрани при зварювальних ремонтних роботах.

Металургія. У металургійному виробництві є місця з високим рівнем тепла та інфрачервоного випромінювання. Тканини IZOLTEX використовуються як штори на вході та виході тунельних печей, покривал для повільного остигання заготовок та слябів, накидок та чохлів для захисту обладнання, а також для ізоляції труб та систем охолодження. Захисні екрани із тканин IZOLTEX допомагають запобігати пожежам та мінімізувати вплив на навколишнє середовище та робочий персонал.

Хімічний та нафтопереробний комплекс. Тут тканини IZOLTEX використовуються для ізоляції реакторів, трубопроводів та інших елементів обладнання, що працюють з агресивними та високотемпературними речовинами.

Енергетика. Високотемпературні тканини IZOLTEX необхідні для ізоляції турбін, котлів, вентиляторів, що мелють і вихлопних систем.

Як підібрати теплоізоляційну тканину?

Фахівці компанії ІЗОЛА завжди готові надати професійну допомогу при виборі необхідного матеріалу, запропонувати кваліфіковану технічну консультацію щодо застосування та експлуатації наших вогнетривких тканин.

Купити вогнетривку тканину IZOLTEX легко – просто зв'яжіться з нашою компанією, використовуючи контактні дані, надані на нашому сайті https://www.izola.com.ua

Переходьте на новий рівень теплоізоляції з вогнетривкими тканинами IZOLTEX

Компанія ІЗОЛА - ваш партнер у безпеці та інноваціях.


Підприємство  Іноземного Капіталу  Фірма “ІЗОЛА”

Україна, Київська обл., м. Біла Церква