Високотемпературний шланг

Вогнетривкі рукава

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-50

IZOPLET-50 складається з волокнистого склоровінгу типу «Е»
Температура використання до +700°С

Детальніше

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-70

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-70 виготовлений із базальтової нитки. Температура застосування +700 оС постійно / +900 оС короткочасно

Детальніше

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-90

IZOPLET-90 складається з пряжі муллітокремнеземистого волокна, армованого склоровінгом. 
Температура використання до +1100 oС

Детальніше

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-120

IZOPLET-120 складається з пряжі муллітокремнеземистого волокна, армованого металевим дротом.
Температура використання до +1250 oС.

Детальніше

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-130

IZOPLET-130 складається з кремнеземного волокна з вмістом SiO2, не менше ніж 96%. 
Температура використання до +1350 oС

Детальніше

Теплоізоляційний рукав IZOPLET-50S

IZOPLET-50S складається з волокнистого склоровінгу типу «Е» та силіконового покриття. Витримує короткострокові контакти з розплавленим металом. Хімічно стійкий, відмінно захищає від механічних впливів.

Детальніше

ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЙНІ РУКАВА IZOPLET

  • Теплоізоляційні захисні рукава є важливою складовою сфери промислових процесів, виконуючи роль як температурного ізолятора, підтримуючи температурний режим, так і надійного захисту від високих температур та інших небезпечних факторів, властивих виробництву.
  • Ізоляційні рукава IZOPLET є захисними оболонками, призначеними для покриття різних промислових компонентів, таких як труби, гідравлічні шланги, рукава високого тиску та кабелі, захищаючи їх від впливу руйнівних факторів, а також для контролю технологічної температури та мінімізації втрат тепла.
  • Рукава IZOPLET виготовляються шляхом плетіння або тканини з спеціальних ниток, які не підтримують горіння, мають низьку теплопровідність, не піддаються гниттю та старінню. В якості початкових матеріалів використовуються хімічні, скляні, базальтові та керамічні волокна.

За своєю структурою теплоізоляційні рукава IZOPLET бувають кількох видів:

  • Плетені рукава мають сплошну структуру. Їх використовують для тривалого використання, в місцях, де не потрібен періодичний доступ і немає необхідності в частому демонтажі.
  • Шиті рукава – це елементи теплоізоляції та захисту, які за потреби можна легко зняти та швидко встановити на попереднє місце. Вони використовуються в місцях, де потрібен періодичний доступ до ізольованого обладнання для проведення технологічних операцій або ремонтних робіт. В якості основи для їх виробництва використовуються тканини IZOLTEX.
  • Рукава з силіконовим покриттям відрізняються більшою міцністю, хоча й меншою температурою застосування. Силіконовий шар захищає рукав від порізів, проколов, проникнення рідин, зварювальних іскор і крапель розплавленого металу. Силікон запобігає стиранню та розплавленню рукава в місцях постійного тертя.

Температурні характеристики рукавів IZOPLET без покриттів подані на діаграмі нижче:

Температурні параметри теплоізоляційних рукавів IZOPLET з покриттями подані нижче:

Вибір матеріалів рукавів залежить від передбаченого використання та властивостей середовища

  • Арамідне волокно, IZOPLET-30. Рукава з цього волокна відомі своєю міцністю та стійкістю до тертя. Вони використовуються там, де відбувається часте тертя.
  • Скловолокно, IZOPLET-50. Незважаючи на те, що це найдешевший варіант, ці рукава є оптимальним рішенням в середовищі з температурою до +550 °C. Вони не підтримують горіння і мають високу хімічну стійкість.
  • Базальтове волокно, IZOPLET-70. Має ті ж властивості, що і IZOPLET-50, але температура застосування вища і сягає +700 °C.
  • Керамічне волокно, рукава IZOPLET-90 та IZOPLET-120. Ці рукава мають виняткову термічну стійкість, робоча температура яких досягає +1150 °C.
  • Кремнеземне волокно, рукава IZOPLET-130. Кремнеземне волокно володіє високою хімічною стійкістю, міцністю, є хорошим діелектриком і не змочується бризками розплавленого металу. Температура застосування – до +1200 °C.
  • Рукава з силіконовим покриттям, IZOPLET-50S. Покриття з високотемпературного силікону надає унікальні властивості рукаву, такі як висока механічна міцність, стійкість до тертя, проколів і порізів, висока хімічна стійкість та відмінні діелектричні властивості. Покриття дозволяє використовувати рукава поза приміщеннями.

Області застосування рукавів IZOPLET

  • Металургія: захист елементів обладнання, а також трубопровідних і кабельних систем від впливу високих температур, прямого вогню та бризків розплавленого металу.
  • Енергетика: підтримка ефективності котлів, турбін та трубопровідних систем, запобігаючи втратам тепла.
  • Хімічна промисловість: підтримка точного температурного режиму в хіміко-технологічних процесах, ізоляція реакторів, теплообмінників, дистиляційних колон. Захист персоналу від аварійних подій.
  • Нефтехімія: захист обладнання від екстремальних температур та забезпечення безпечного транспортування обладнання.
  • Харчова промисловість: рукава використовуються для підтримання контролю температури, забезпечуючи якість та безпеку продукції.

Переваги теплоізоляційних рукавів IZOPLET

  • Рукава IZOPLET зменшують втрати тепла, що призводить до зменшення експлуатаційних витрат.
  • Рукава IZOPLET допомагають утримувати необхідну температуру процесу, забезпечуючи тим самим якість і безпеку продукції.
  • Теплоізоляційні рукава IZOPLET захищають від опіків та травм, мінімізуючи тепловий вплив.

Ознайомившись з складом та властивостями теплоізоляційних рукавів IZOPLET, досить легко вибрати відповідний для будь-яких умов. У разі труднощів наші технічні спеціалісти завжди готові надати повну і технічно обґрунтовану консультацію з вибору типу та застосування теплоізоляційного рукава IZOPLET.

Якість теплоізоляційних рукавів IZOPLET

Впроваджена в виробництві система контролю якості ISO 9001:2015 дозволяє стежити за процесом виробництва теплоізоляційних рукавів IZOPLET на всіх етапах. Теплоізоляційні рукава IZOPLET виробляються відповідно до ТУ У 26.8-25301932-007:2008. Вся продукція компанії IZOLA постачається оригіналами сертифікатів якості.

Купити теплоізоляційний рукав IZOPLET

Ознайомитись з характеристиками теплоізоляційних рукавів IZOPLET, здійснити вибір, отримати технічну консультацію та замовити рукав IZOPLET можна на нашому сайті: https://www.izola.com.ua/ukr/article/opletki, зателефонувавши до компанії або відвідавши наші сторінки у соціальних мережах 

Доставка

Компанія IZOLA здійснює доставку своєї продукції територією України та в будь-яку цивілізовану країну світу зручним для клієнта способом.Начало формы


Підприємство  Іноземного Капіталу  Фірма “ІЗОЛА”

Україна, Київська обл., м. Біла Церква