Стрічка ущільнювальна IZOLOCK С-200 K

Безазбестова сальникова набивка

Стрічка ущільнююча IZOLOCK С-200 K

Графітова ущільнююча стрічка IZOLOCK С-200 K виготовляється з терморозширеного графіту армованого склоровінгом, шляхом плетення та подальшого вальцювання. Стрічка може містити клейкий шар для зручності монтажу. Гнучкість стрічки дає можливість легко та швидко монтувати її на поверхні, що ущільнюються, без необхідності кропіткого виготовлення складних прокладок з листових ущільнюючих матеріалів.
Властивості стрічки
Стрічки з терозширеного графіту мають відмінні ущільнюючі властивості: гарна стислість, відновлюваність та низька повзучість. Ці корисні властивості дають їм можливість зберігати герметичність при високому тиску та температурі на протязі всього періоду експлуатації. Усі стрічки оброблено інгібітором корозії, що запобігає ризику ерозії поверхонь, що ущільнюються.
Технічні характеристики
Температура експлуатації 0С: -200/+650
Температура експлуатації в інертних газах 0С: -200/+2500
Хімічна стійкість, pH: 1-14
Робочий тиск (фланцеві з’єднання), МПа: 5
Стислість, % по ASTM F36A: 40
Відновлюваність, % по ASTM F36A:15
Товщина стрічок від 2 до 8 мм при ширині від 10 до 60 мм.
 
Пакування: стрічки поставляються в котушках чи рулонах.
 
Монтаж стрічки на фланці
Переваги стрічок над прокладками з листових матеріалів є в тому, що монтаж відбувається значно швидше, без підготовчих процесів, таких як вирізання прокладок, особливо складних геометричних форм або великих розмірів. Структура стрічок дає можливість ущільнювати поверхні з великими шершавостями, нерівностями та навіть сколами. Для зручності монтажу одна зі сторін стрічки може містити клейкий шар.
Монтаж «в зашморг»
Графітові стрічки мають унікальну структуру, що позволяє їм легко утворювати надійне з’єднання кінців ущільнення. Структура стрічки , який легко розділити вздовж довжини з обох сторін відрізку та з’єднати їх, наклавши один на одне.
Використання в якисті сальникової набивки
Відмінні ущільнюючі властивості стрічок дають можливість використовувати їх як ущільнювач сальникових камер. Особливо це корисно, коли мова йде про набивки малого перетину від 3 до 6 мм. Широкі стрічки можуть замінити декілька кілець сальникової набивки, а з’єднувальна система «в зашморг» забезпечить значно надійніше з’єднання, ніж з’єднання під кутом 45°С як для кілець набивки.




Підприємство  Іноземного Капіталу  Фірма “ІЗОЛА”

Україна, Київська обл., м. Біла Церква